Customer Relationship Managment

Bygg långvariga relationer med VisionFlow

Customer Relationship Management (CRM) är en filosofi där fokus ligger på kunden genom alla delar av en organisation. Målet är att skapa långsiktiga relationer och få nöjda kunder. VisionFlow ger dig verktyg för just det.

Hantera alla dina kundkontakter - på ett ställe

När målet är att skapa långsiktiga relationer och få nöjda kunder är det bra med ett effektivt arbetsflöde. Med VisionFlow hanteras alla era kundkontakter och information på ett ställe – enkelt och effektivt.

Kundinteraktioner samlade i samma system

Kundinteraktionerna hanteras på en central plats oavsett i vilket sammanhang dialogen inleds. All inkommande kontakt från kunder samlade i ett system.

Överblick, oavsett team som hanterar kundärendet

Genom att ha koll på alla ärenden förbättras kundupplevelsen oavsett vem i verksamheten som har kontakt med kunden; sälj, produktutvecklingsteamet eller kundsupport.

Allt från supportfrågor till genomförande av kundprojekt

Oavsett i vilket sammanhang en dialog startas, så som supportfrågor eller under genomförandet av ett kundprojekt, registreras ärendet i VisionFlow för att sedan enkelt kunna hanteras enligt era processer. 

Sortera alla vyer

Med CRM modulen kan du sortera alla vyer inklusive kalendern. Du kan t.ex. välja att endast visa ärenden relaterade till den användare eller det företag du just nu är intresserad av. Vad kom vi fram till på vår senaste möte? När ligger nästa planerade möte? När går kontraktet ut? är frågor som du inte längre behöver hålla i huvudet utan allt är enkelt att hitta oavsett vilken vy du väljer.

“VisionFlow är perfekt för oss. Det är enkelt att arbeta i, går snabbt att komma igång med och är bra att arbeta vidare i. “

Martin Epel, Systemförvaltare på Aleris

Sätt upp VisionFlow som det passar er

Andra funktioner i VisionFlow som kan vara intressanta för er

l

Ärendehantering

Hantera, organisera och kommunicera ärenden effektivt

Support

Ett kraftfullt verktyg som stöd till hela supportkedjan

v

Business support

Stödjer hela er verksamhet på ett ställe

Vill ni komma igång redan idag?