Molnlösning eller installerad version?

VisionFlow finns som både molnlösning och som installerad.

Molnlösning

Den hostade molnlösningen av VisionFlow är för er som vill att allt det tekniska ska fungera utan att ni behöver avsätta resurser för drift och uppgraderingar.  Alla förbättringar i systemet får ni automatiskt så snart en ny release är släpp och ni har garanterad upptid. Ett tryggt alternativt som helt klart är våra kunders populäraste val!

Vi har en systematisk och strukturerad strategi för drift och hantering av tjänster för att garantera att känslig information förblir säker i vår molnlösning. Detta är baserat på ITIL, som är ett välkänt ramverk som inkluderar människor, processer och IT-system. Vår säkerhetspolicy är anpassad till ISO / IEC 27001 informationssäkerhetsstandard och säkerhetskontroller som rekommenderas i ISO 27002 riktlinjer för bästa praxis.

Den hostade molnlösningen av VisionFlow är tillgängligt 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan och 365 dagar om året. VisionFlow har mycket hög säkerhet. Vårt mål är att dina data ska vara mycket säkrare på våra servrar än i ditt eget företag eller i ditt eget hem.

Är ni osäkra är vårt råd att ni börjar med den hostade molnlösningen då ni alltid kan konvertera från denna till en installerad version om ni senare ser behov (kostnad tillkommer för export av data).

Installerad version

Den installerade versionen är för er som av olika anledningar önskar drifta systemet internt på egna servrar.

I huvudsak är de två versionerna av systemet identiska vad gäller funktionalitet, men det finns några mindre skillnader där den installerade lösningen ger er fler alternativ:

  • Full åtkomst till databasen (MSSQL-server eller MySQL) som ska användas för rapportering, BI eller andra ändamål.
  • Fullständig företagsvarumärkesfunktioner ingår i priset, ingen separat modul behöver köpas.
  • Möjlighet att konfigurera servern själv, till exempel specificera vilken SMTP-server du vill använda
  • Ni kan göra mindre ändringar på designen.
  • Möjlighet att åsidosätta standardterminologin i resursfiler i i8n.
  • Det är möjligt för dig att utöka systemet i vissa områden med hjälp av extension-hooks, vilket är bra för integration med andra system (utgående calls från systemet).
  • Full MS Exchange-integration är tillgänglig med 2-vägs kalendermöten och tillgänglighet.

Prissättningen av VisionFlows molnlösningen baseras på antalet användare (supportanvändare är gratis) samt på vilka moduler ni väljer (se paketjämförelse). Ni lägger själva till och tar bort användare utan krångliga beställningar.  Ni har möjlighet att betala årsvis i förskott eller i efterskott varje månad. Basic support ingår men vid behov finns det möjlighet att beställa ytterligare tilläggssupport och tjänster. 

Den installerade lösningens pris baseras på antal användare/licenser (supportanvändare är gratis) samt på vilka moduler ni väljer (se paketjämförelse). För installerad version tillkommer även en startavgift vid införande.  Basic support samt tillgång till nya releaser ingår första året och följande år tillkommer en avgift på 20% av licenskostnaden. Vid behov finns det möjlighet att beställa ytterligare tilläggssupport och tjänster. 

Vill ni starta en dialog kring kostnad samt vilken lösning som passar er bäst?

Sätt upp VisionFlow som det passar er

Funktioner i VisionFlow som kan vara intressanta för er

l

Ärendehantering

Hantera, organisera och kommunicera ärenden effektivt

CRM

Hantera alla kundinteraktioner på samma ställe

Produktutveckling

Sammanför hela organisationen för snabbare och enklare kommunikation

Vill ni komma igång redan idag?