Kontraktshantering

Hantera, organisera och kommunicera kontrakt effektivt
VisionFlow är det perfekta verktyget för att hantera avtal och kontrakt inom alla typer av branscher och företag. Systemet hjälper er att hantera, organisera och kommunicera kontrakt effektivt. På det sättet kommer er organisationen fungera smidigt samtidigt som ni aldrig missar några viktiga kontraktsdatum.

Alla kontrakt tryggt och säkert på ett ställe

Effektivisera genom att ha alla kontrakt på ett och samma ställe. Undvik borttappade dokument  och upplev istället VisionFlows lösning med  med tillhörande dokument och information kopplade till kontraktet.

Sätt upp kontrakt med information ni tycker är viktig

Ange enkelt viktig information – så som kund, start- och slutdatum, specifika produkter som kontraktet gäller och om en SLA ska användas. Sätt upp faktureringsinformation och anpassade fält specifika för er verksamhet.

Missa aldrig ett viktigt kontraktdatum

Genom smidig förvaltning av era kontrakt kommer ni aldrig missa ett viktigt kontraktdatum. Ta hjälp av kalendern för att påminna om enskilda kontrakts viktiga datum.

Översikt över alla era kontrakt, oavsett status

Nyttja kontraktsöversikten för varje bolag så ni lätt får en översikt över kunder och partners. Ni lägger även enkelt in ett nytt kontrakt på bolaget när det behövs.

Navigera snabbt och enkelt bland kontrakt och kunder.

Få snabb tillgång till alla tillhörande dokument, ärenden, kommunikationshistoria och mycket mer. Snabbt och enkelt inom samma vy.

Sätt upp VisionFlow som det passar er

Andra funktioner i VisionFlow som kan vara intressanta för er

v

Business support

Stödjer hela er verksamhet på ett ställe

l

Ärendehantering

Hantera, organisera och kommunicera ärenden effektivt

n

Projekthantering

Få full koll på tidsåtgång, ärenden och dokument

Vill ni komma igång redan idag?