Vårdföretag

Avdelningar

Ekonomi, Labbverksamhet

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Det omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till privatpersoner. 

Läs mer om Aleris

Vad tycker ni om VisionFlow?

För några månader sedan köpte företaget Aleris in VisionFlow då de behövde ett nytt ärendehanteringssystem. Det var inför lanseringen av GDPR-lagstiftningen i maj 2018 som Aleris behövde en lösning, och valet föll till slut på VisionFlow.

Martin Epel är systemförvaltare på Aleris med tidigare erfarenhet av flera andra liknande verktyg. Han är mycket nöjd med valet. ”VisionFlow är perfekt för oss. Det är enkelt att arbeta i, går snabbt att komma igång med och är bra att arbeta vidare i. Ett mycket bra verktyg för oss”.

{

“Det är enkelt att arbeta i, går snabbt att komma igång med och är bra att arbeta vidare i. Ett mycket bra verktyg för oss.”

Martin Epel
Systemförvaltare

Under våren och hösten har Aleris rullat ut verktyget och låtit ekonomi och labb-verksamheten börja använda systemet. Nästa steg är att införa VisionFlow på IT.

Det bästa är supporten

”Vi är väldigt nöjda med Visionera också!”, säger Martin. “Och det bästa är supporten! Man får snabba och tydliga svar vilket är jätteviktigt för oss. Dialogen är väldigt enkel och bra.”

När allt är igång ser Martin fram emot att komma med nya systemönskemål till Visionera. ”Då ska vi se till att Jonas och de andra får något att bita i”, skrattar han.

UPPHOVSRÄTTSORGANISATION

TELEKOMMUNIKATIONSBOLAG

FACILITY MANAGEMENT

Vill ni komma igång redan idag?