Fibernätleverantör

Avdelningar

Support, drift, utveckling
och partner portal

Wexnet AB är ett stadigt växande bolag som erbjuder sina kunder tjänster inom IT-kommunikation (Internet, TV, Telefoni) i sitt egna öppna fibernät. Verksamheten är i första hand centrerad till Växjö kommun med omnejd. Vi på Visionera känner oss hedrade att Wexnet valde VisionFlow som sitt nya verksamhetsstödssystem i hårdast möjliga konkurrens.

Läs mer om Wexnet

Vad anser ni är så bra med Visionera och VisionFlow?

”Jag upplever Visionera som ett företag som bryr sig om sina kunder och som har en bra förståelse för våra behov. VisionFlow känns väldigt anpassat för vårt arbetssätt och var enkelt att komma igång med. Det krävdes inte mycket anpassning innan vi var live”, berättar Mats Brynolf som är sektionschef för driftsavdelningen.

”När jag tänker på Visionera ser jag ett företag framför mig som är proffsigt och seriöst. VisionFlow tycker jag främst kännetecknas av att arbetsflödet är så genomtänkt och bra, vilket är viktigt för oss”, säger Henrik Karlsson som är systemägare för VisionFlow.

”Den bästa funktionen är själva ärendemodulen som är central för oss och hur den löser våra behov”, säger Mats, och tillägger ”Jag uppskattade uppstarten mycket som gjordes i en agil workshopform vilket passar oss utmärkt. Men överlag är det bästa med VisionFlow flexibiliteten! Det är väldigt få saker som inte går att lösa”.

{

” Jag uppskattade uppstarten mycket som gjordes i en agil workshopform vilket passar oss utmärkt. Men överlag är det bästa med VisionFlow flexibiliteten! Det är väldigt få saker som inte går att lösa. “

Mats Brynolf
Sektionschef för driftavdelningen

 ”Jag tycker den bästa funktionen i VisionFlow är katalogen som är central för oss i vår verksamhet”, uppger Henrik.

Katalogen är den del av systemet som innehåller produktkatalogen/CMDBn av samtliga Wexnets tjänster. Den används även som fastighetsregister där man visuellt kan se alla kunder, vilka tjänster de har köpt samt vilka anläggningar som finns var på en karta i systemet.

 

Om Visionera/VisionFlow vore ett djur, vilket djur skulle det då vara?

”Helt klart en kameleont, för att den är så anpassningsbar”, anser Mats.

”Snarare en björn (Visionera) och en bläckfisk (VisionFlow), för att björnen är snäll men samtidigt stark och för att bläckfisken har möjlighet att koordinera många aktiviteter samtidigt via en och samma hjärna. Det tycker jag beskriver VisionFlow väldigt bra, det greppar över hela organisationen, glömmer inte bort någonting och samordnar all verksamhet i rätt ordning”, säger Henrik.

Flera av Wexnets avdelningar har redan börjat använda VisionFlow och fler kommer implementera VisionFlow under året.

Vi på Visionera ser fram emot fler år tillsammans med Wexnet!

UPPHOVSRÄTTSORGANISATION

VÅRDFÖRETAG

FACILITY MANAGEMENT

Vill ni komma igång redan idag?